Op zoek naar herdershond?

herdershond

Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Als u op zoek bent naar een sterke, intelligente hond die beschikt over een goed karakter, dan is een Duitse Herdershond een goede keuze. Deze hond komt, zoals de naam al aangeeft, uit Duitsland en is zeer geschikt als gezinshond.
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
Herdershond 7 definities Encyclo.
hond die vee drijft en bewaakt Voorbeelden: een herder met schapen en een herdershond, Duitse, Mechelse en Hollandse herdershonden zijn geschikt als. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/herdershond.: hond van een bepaald ras vb: de herdershond joeg het verdwaalde schaap terug Synoniem: herder.
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit.
Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist.
Laatste update: 26-03-2018 1501.: Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist. Foto: Margje Slager. Wij missen sinds gisteravond zondag onze hond Bailey, vanuit de omgeving Berkenstouwe. Deze Duitse Herder is een niet zo grote, maar ranke hond. Heeft iemand deze Duitse Herdershond gezien?
Duitse Herdershond Rashondenwijzer.
De Duitse Herdershond heeft een zeer grote kans op heupdysplasie en op slijtage van ruggenwervels spondylose. Door de hoge mate van inteelt kent de Duitse Herdershond een groot aantal andere ernstige ziektes, zoals allergie├źn, huidontsteking pyodermie, chronische oogontstekingen en dwerggroei.
Duitse herdershond vertaling Nederlands-Engels.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
De Duitse Herdershond De duitse herdershond is een van de populairste rassen ter wereld. De eerste honden stammen af van van de dieren die wer. De Schotse herdershond en de border collie Wanneer je op zoek bent naar een lieve en trouwe hond, zal een Schotse herder zeker wat voor jou zijn.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever