Op zoek naar herdershond?

herdershond

herdershonden.nl wie is er nou niet gek op z'n' herdershond?
In de auto. Zet je herdershond altijd vast. Maak je herder behendig of slimmer. Is een herdershond geschikt voor jou? Hoe aantrekkelijk het ras ook lijkt, het is goed om te onthouden dat een herdershond niet voor iedereen geschikt is.
Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist.
Laatste update: 26-03-2018 1501.: Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist. Foto: Margje Slager. Wij missen sinds gisteravond zondag onze hond Bailey, vanuit de omgeving Berkenstouwe. Deze Duitse Herder is een niet zo grote, maar ranke hond. Heeft iemand deze Duitse Herdershond gezien?
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit.
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Als u op zoek bent naar een sterke, intelligente hond die beschikt over een goed karakter, dan is een Duitse Herdershond een goede keuze. Deze hond komt, zoals de naam al aangeeft, uit Duitsland en is zeer geschikt als gezinshond.
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Leer je jonge herder dat dit bij het dagelijks leven hoort door hem in de kooi te zetten met een interessante beloning, zoals een hol speeltje dat is gevuld met wat pindakaas. Wandel dan rustig weg terwijl je wacht zegt.
Herdershond Wikikids.
De herdershond is een hond. Oorspronkelijk werd de herdershond gefokt om te helpen bij het hoeden van het vee. Daar komt dus ook de naam herdershond" vandaan. Een herdershond wordt vaak bij politie gebruikt, maar veel mensen hebben ook een herdershond als huisdier.
herdershond ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
herdershond van een ras dat uit Belgiƫ afkomstig is en dat bestaat in vier varianten: de Mechelse herder, de Groenendaler, de Lakense herder en de Tervurense herder. De Groenendaeler, Lakense, Mechelse en Tervuerenaar behoren allemaal tot dezelfde familie van de Belgische Herdershond, het enige verschil is de vacht.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever