Resultaten voor herdershond

herdershond

Lees alles over het ras: de herdershond Herdershonden.nl.
Als je het geduld of de tijd niet hebt om je jonge herdershond te voorzien in zijn of haar drang naar opvoeding, training en gezelschap, dan is het misschien een beter idee om naar een ander hondenras opzoek te gaan.
Schotse Herdershond Langhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Schotse Herdershond Langhaar. Schotse Herdershond Langhaar. Al in de vorige eeuw werd de Collie als tentoonstellingshond gebruikt, maar zijn grootste bekendheid heeft hij gekregen door de tv-serie Lassie. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiƫle stamboom hebben?
Vind herders honden in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Vriendelijke Mooie Zachtaardige Lupita Herder. Kanjer Van Een Zachtaardig Meisje Sissi X Herder. Prachtig Lief Jong Ventje Trill Grote Middelmaat. Bekijk alle 4 advertenties Wat is dit? 7 maand oude herdershond te koop. Keurig nette en rustige herdershond te koop.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
De Duitse Herdershond De duitse herdershond is een van de populairste rassen ter wereld. De eerste honden stammen af van van de dieren die wer. De Schotse herdershond en de border collie Wanneer je op zoek bent naar een lieve en trouwe hond, zal een Schotse herder zeker wat voor jou zijn.
Duitse Herdershond Rashondenwijzer.
De Duitse Herdershond heeft een zeer grote kans op heupdysplasie en op slijtage van ruggenwervels spondylose. Door de hoge mate van inteelt kent de Duitse Herdershond een groot aantal andere ernstige ziektes, zoals allergieƫn, huidontsteking pyodermie, chronische oogontstekingen en dwerggroei.
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Als u op zoek bent naar een sterke, intelligente hond die beschikt over een goed karakter, dan is een Duitse Herdershond een goede keuze. Deze hond komt, zoals de naam al aangeeft, uit Duitsland en is zeer geschikt als gezinshond.
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit.
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever