Op zoek naar havanezer?

havanezer

Royal Canin Havanezer Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Havanezer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Havanezer fokker of kennel.
Havanezer.
De rasverenigingen; Eerste GezelschapshondenClub Nederland en Havanezer Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Havanezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
Havanezer GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Havanezer. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Karakter.
Wie een leuke hobby zoekt, kan met zijn havanezer voor een van de hondensporten kiezen. Hun snelle begrip maakt ze gemakkelijk te trainen. Met Gedrag" en Gehoorzaamheid" G G en Behendigheid" doen de havanezers heel goed mee, ook op wedstrijden.
Hondenrassen Havanezer.
Informatie over de Havanezer. De Havanezer is een gezelschapshond die behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer. Deze groep heeft een gezamenlijke oorsprong en stamt uit het Middellandse Zeegebied.
Havanezer Honden rassen Honden.
Tussen de 900, en 1500, voor pups van clubfokkers, fokkers die volgens de reglementen van de rasvereniging fokken. De Havanezer behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer.
Homepage La Cuba Cao.
Een volgende meent dat de Havanezer afstamt van de Maltezer. Waar de voorouders van de Havanezer vandaan komt blijft voorlopig nog slechts een vraag, wat wel vast staat is dat het spoor naar de vourouders van de huidige Havanezer terug leidt naar Cuba.
Havanezer Honden Page.
Verzorging van de Havanezer. De lange vacht van de havanezer moet minstens 2x in de week geborsteld worden om klitten te voorkomen. Opvoeding van de Havanezer. Het opvoeden van een havanezer is niet echt moeilijk, omdat de hondjes erg slim zijn.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever