Resultaten voor havanezer

havanezer

Rasportret Havanezer.
De Havanezer: een vriendelijke en gevoelige metgezel. Nog niet zo lang geleden was de Havanezer een onbekend ras. Nu is hij aan een gestage opmars bezig. De Havanezer dankt zijn populariteit aan zijn flexibele, zachtaardige houding. Hij is een echte gezelschapshond met een vlekkeloos karakter.
Havanezer Hondentrainingen.
Havanezer Havanezer behoort tot de Rasgroep Gezelschapshonden. Havanezer hoort tot de Bichon-familie, het is een Cubaans ras. Is een gezelschapshond die behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer.
Havanezer, een kleine lieve waakhond Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Hondenras: Havanezer gezelschapshondje De Havanezer is een gezelschapshond die graag in menselijke gezelschap is. Dit kleine vrolijke hondje houdt van knuffele. Havanezer, een vrolijk hondje De havanezer is een schattig klein hondje met een vriendelijk en uitgelaten karakter.
Kleuren Havanezer info over chocolade bruine kleur.
Door deze grote kleurenvariteit is het zeer moeilijk te voorspellen welke kleuren een nestje Havanezer puppys zal hebben; de puppys kunnen allemaal een andere kleur of kleurencombinatie hebben, die ook nog eens kan verschillen van de vachtkleur van de ouders.
De Havanezer Pescatori Havanese.
Ik heb mijn hond opgevoed, door positief gedrag te belonen en negatief gedrag te negeren.het is een geweldige, lieve, sociale en gehoorzame hond geworden.De Havanezer is een vrijwel reukloos en niet verharend. Worden ook wel tot de hypoallergenen honden gerekend.
Havanezer OMyDog.
Alle fokkers van dit ras. De Havanezer ontstond omstreeks het eerste millennium voor Christus in Spanje en Italië. Van daaruit werd dit gezelschapsras echter verscheept naar Cuba, waar het vernoemd werd naar de hoofdstad Havana. Vandaag is de Havanezer dan ook het nationaal ras van Cuba.
Havanezer hondenvoer Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 10kg krijgt 10 x 16 gram 160 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Havanezer te reviewen Reactie annuleren.
Hartelijk welkom Cinaquinca.
ROMY 1 VB Beste pup / DANA 1 U / DOLLY DOT 2 U. dog show 26 aug. R OMY Beste Pup in eindkeuring 7e plaats in erering! MACHO 1 U/CAC/CACIB/Beste Reu. All rights reserved. Havanezer kennel Cinaquinca. Puppie nieuws Romy Pablo.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever