Zoeken naar havanezer

havanezer

Havanezer Hondencentrum.
Kijk dan op onze Havanezer opvoeden pagina. De Havanezer reu en teef zijn 23-27 cm, het gewicht is ongeveer 5 kg. Kleur: Geheel wit zeldzaam, beige in alle nuances, zwart, havanabruin roodbruin, tabakskleur. Zwarte haarpunten zijn bij de Havanezer toegestaan.
Royal Canin Havanezer Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Havanezer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Havanezer fokker of kennel.
Havanezer Rassen Honden Hondenrassen.
De kleur van de vacht is veelal wit met grijs, maar ook andere kleuren komen bij de Havanezer voor. De schofthoogte van de Havanezer is gemiddeld 27 cm, de reuen kunnen een paar cm groter zijn, maar de teefjes zijn altijd kleiner dan die 27 cm.
Over het ras de Havanezer.
Een Havanezer is ongeveer 23-27 cm hoog 21-29 is toegestaan. hij weegt gemiddeld tussen de 5 en 8 kilo teefjes 5-6 kg en reutjes 7-8 kg. De rasstandaard van de Havanezer kunt u vinden via deze link: HCN rasstandaard Havanezer.
Karakter.
Wie een leuke hobby zoekt, kan met zijn havanezer voor een van de hondensporten kiezen. Hun snelle begrip maakt ze gemakkelijk te trainen. Met Gedrag" en Gehoorzaamheid" G G en Behendigheid" doen de havanezers heel goed mee, ook op wedstrijden.
Bailemos Havanezers.
Mijn huis is hier echter niet geschikt voor, omdat ik nog twee katten in huis heb het kan zijn dat u op de kattenharen schilfers reageert en niet op die van honden. Om uit te zoeken of u allergisch voor een Havanezer bent kunt het beste een bezoek brengen bij een Havanezer fokker die geen andere dieren in huis heeft.
Havanezer Honden Page.
Verzorging van de Havanezer. De lange vacht van de havanezer moet minstens 2x in de week geborsteld worden om klitten te voorkomen. Opvoeding van de Havanezer. Het opvoeden van een havanezer is niet echt moeilijk, omdat de hondjes erg slim zijn.
Kleuren Havanezer info over chocolade bruine kleur.
Door deze grote kleurenvariteit is het zeer moeilijk te voorspellen welke kleuren een nestje Havanezer puppys zal hebben; de puppys kunnen allemaal een andere kleur of kleurencombinatie hebben, die ook nog eens kan verschillen van de vachtkleur van de ouders.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever