Resultaten voor franse bulldog

franse bulldog

Franse Bulldog Puppy Kopen Snuffelbox.
Ondanks het feit dat een Franse bulldog het erg fijn vindt om met zijn of haar baasje een wandeling te maken of gewoon even actief bezig te zijn betekent dit niet dat dit ras automatisch een grote tuin nodig heeft om in te kunnen vertoeven.
Franse Bulldog ECOstyle Hond.
VOORKOMENDE PROBLEMEN FRANSE BULLDOG. Laat je Franse Bulldog pup niet al te wild spelen; niet achter ballen aan rennen of andere activiteiten die de gewrichten zwaar kunnen belasten. Van de Franse Bulldog is bekend dat zij last kunnen hebben van een aantal genetische afwijkingen.
Franse Bulldog Kennel Hawbucks Franse Bulldog Fokker.
Welkom op de website van Hawbucks Franse Bulldog Kennel! Wij zijn een Franse Bulldog fokker met soms een nestje Franse Bulldog pups welke beschikbaar komen voor gouden mandjes. De pups groeien bij ons in de woonkamer op en we nemen deze opvoeding en socialisatie heel serieus.
Franse Bulldog YouTube.
De Franse Bulldog stamt waarschijnlijk af van de Tibetaanse Mastiff. Door kruisingen met verschillende terriƫrs werd hij steeds kleiner. Engelse werklieden emigreerden naar Frankrijk en namen hun Toy Bulldog mee. Nieuwe kruisingen hebben tot slot bijgedragen tot de ontwikkeling van de huidige Franse Bulldog.
Franse Bulldog.
Verzorging en gezondheid. De korte vacht van de Franse Bulldog vraagt erg weinig verzorging. Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Ademhalingsproblemen door de korte neus. Franse Bulldog is geschikt voor. Gg, behendigheid, flyball, wandelen. Ondanks zijn niet-sportieve uiterlijk is de Franse Bulldog erg speels.
Gezondheid Opvoeding HondenBaasjes.
Bij een franse bulldog is dit niet altijd het geval. Maar de meesten houden wel van l. Gezondheid Opvoeding 1 maand geleden Windjes, windjes, de hele dag windjes. Veel baasjes van Franse bulldogs klagen nogal eens over de vele windjes die hun hond de hele dag door laat.
Vind franse bulldog in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
franse bulldog pup merle reutje. Te koop aangeboden franse bulldog reutje 10 weken oud thuis geboren en grootgebracht speels en sociaal opgevoed met alles in orde chip, 2 entingpaspoortcontrole, dierenarts mogen gelijk met de nieuwe eigenaar mee, moeder is aanwezig.
Gezondheid Franse Bulldog Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Ze kunnen allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen van de voeding, maar ook voor huisstofmijt of graspollen. Allergieƫn komen zeer vaak voor bij de Franse Bulldog en met dit soort honden dient evenmin gefokt te worden. Epilepsie schijnt ook regelmatig voor te komen bij de Franse Bulldog.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever