Resultaten voor duitse pinscher

duitse pinscher

De Duitse Pinscher vergeleken met soortgelijke rassen Da Pinschi Duitse Pinschers.
Sommigen proberen het wel te raden en noemen dan bijvoorbeeld een Dobermann puppy of Dwerg Pinscher. Een ander moment waarop het handig zou zijn om de kenmerken van de Duitse Pinscher en de verschillen met andere rassen te weten is wanneer een aspirant puppy eigenaar nog twijfelt tussen diverse soortgelijke rassen.
Duitse Pinscher De Nieuwe Hond.
Nieuwe commandos leren ze eenvoudig en graag. De opvoeding moet consequent en liefdevol gebeuren. De Duitse Pinscher heeft erg weinig vachtverzorging nodig. Haal af en toe een borstel door de vacht en deze kunt u eventueel met een glanshandschoen nawrijven.
Bekijk aanschafprijzen van rashonden D-E.
Kennels aus famke s zauberwald van het glazenland v.d. Ybajo Hoeve v. Hoflandstra van Hildernisse Duitse herders van Ingjo von haus Gaea Van De Waltahoeve van de Berkthoeve van Goverwelle. Duitse staande draadhaar. Kennels Van" de Josephina's' Hoeve" Van de Tuindershof.
van Rayland Duitse Pinschers Page 24.
Raad van Beheer Duitse Pinscher Vereniging NL De L'Ascherann' eMeneMs Duitse Pinschers Kelly's' Honk Proud Jewel Of The Silent Path Daisy's' Pride Duitse Pinschers von Cronestein Duitse Pinschers Of Bandits Farm Vom Schloss Lupus Leoskarna's' Van de Weegbreetjes Dark Angels Bugadi's' DPVN.
Puppyplaats.nl Duitse Pinscher pups aangeboden.
Momenteel zijn er geen Duitse Pinscher pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. informatie over o.a. het karakter, afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Duitse Pinscher. Nieuwste puppy advertenties.:
Duitse pinscher hondenvoer Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 25kg krijgt 25 x 14 gram 350 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Duitse pinscher te reviewen Reactie annuleren.
Duitse Pinscher Honden rassen Honden.
De Duitse Pinscher is waakhond en gezinshond. De Duitse Pinscher is vrolijk, zeer intelligent en slim, onverschrokken, groot uithoudingsvermogen en weerstand tegen ziekte, vriendelijk, speels, geduldig met kinderen, trouw aan zijn eigen gezin, waaks, niet kleinzerig, als er iets te stoeien valt staat hij vooraan.
JandaStars Duitse Pinschers.
Met deze website willen wij u niet informeren over de rasbeschrijving, verzorging, voeding, huisvesting, gezondheid, voortplanting, etc. van de Duitse Pinscher. Hiervoor zijn uitstekende boeken en naslagwerken te vinden en natuurlijk internet, bijvoorbeeld de Duitse Pinscher Vereniging Nederland DPVN en van de Raad van Beheer, waar wij ook lid van zijn.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever