Resultaten voor duitse pinscher

duitse pinscher

Daisys Pride Duitse Pinschers pups beschikbaar.
Vanaf de geboorte van Stéphanie werkt Veronique niet meer en is ze fulltime moeder en kan hierdoor de volledige aandacht aan onze vier kinderen geven Op de momenten dat de kleine naar school is en de honden aan het bijkomen zijn van de wandelingen, leest ze graag een goed boek. Daarnaast is Veronique bestuurslid van de Duitse Pinscher Vereniging Nederland, in de functie van secretaris.
Duitse Pinscher Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Duitse Pinscher, één van de voorouders van de Dobermann, bestaat al sinds ongeveer 1850 en deze rashond is niet tot nauwelijks veranderd. Het is een ras die een ideaal huisdier kan zijn. De Duitse Pinscher heeft een gevoel voor humor, is moedig en heeft een ontzettend groot uithoudingsvermogen.
Duitse pinscher Wikipedia.
Affenpinscher Aidi Anatolische herder Appenzeller sennenhond Argentijnse dog Berner sennenhond Bordeauxdog Boxer Broholmer Bullmastiff Ca de Bou Cane corso Cão da Serra da Estrela Cão de Castro Laboreiro Centraal-Aziatische owcharka Cimarrón Uruguayo Deens-Zweedse boerderijhond Dobermann Dogo Canario Duitse dog Duitse pinscher Dwergpinscher Dwergschnauzer Engelse buldog Entlebucher sennenhond Fila Brasileiro Grote Zwitserse sennenhond Hollandse smoushond Hovawart Kaukasische owcharka Kraki ovar Landseer ECT Leonberger Mastiff Mastín del Pirineo Mastín Español Mastino Napoletano Middenslagschnauzer Newfoundlander Oostenrijkse pinscher Pyrenese berghond Rafeiro do Alentejo Riesenschnauzer Rottweiler arplaninac Shar-pei Sint-bernard Tibetaanse mastiff Tornjak Tosa Zwarte Russische terriër.
Duitse Pinscher.
Vergeet niet om de Duitse Pinscher mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: om te voorkomen dat hij zich ontwikkelt tot een eenpersoonshond, dient de Duitse Pinscher door het gehele gezin consequent te worden opgevoed. Welk hondenras past bij jou?
Duitse Pinscher Honden rassen Honden.
Bij een consequente en enigszins strenge opvoeding is het een ideale en in huis rustige hond. Duitse Pinscher heeft de mogelijkheden om in verschillende takken van de hondensport uitstekend te presteren. De Duitse Pinscher is niet een te grote hond, kortharige vacht, elegant.
rasbeschrijving Daisys Pride Duitse Pinschers.
In zijn boek der Deutsche Mittelschlag Pinscher beschrijft hij al zijn tegenslagen en andere zaken die hij in de Duitse Pinscher fok bereikt heeft. Binnen Nederland hoeven we niet ver terug te gaan om de geschiedenis naar boven te halen.
Duitse pinscher Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse pinscher is een hond die afkomstig is uit Duitsland zoals zijn naam al doet vermoeden. De reuen zijn gemiddeld 50 cm groot en de teefjes wat kleiner.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Duitse Pinscher Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Duitse Pinscher. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Duitse Pinscher? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever