Op zoek naar duitse pinscher?

duitse pinscher

Bekijk aanschafprijzen van rashonden D-E.
Kennels aus famke s zauberwald van het glazenland v.d. Ybajo Hoeve v. Hoflandstra van Hildernisse Duitse herders van Ingjo von haus Gaea Van De Waltahoeve van de Berkthoeve van Goverwelle. Duitse staande draadhaar. Kennels Van" de Josephina's' Hoeve" Van de Tuindershof.
van Rayland Duitse Pinschers Page 24.
Raad van Beheer Duitse Pinscher Vereniging NL De L'Ascherann' eMeneMs Duitse Pinschers Kelly's' Honk Proud Jewel Of The Silent Path Daisy's' Pride Duitse Pinschers von Cronestein Duitse Pinschers Of Bandits Farm Vom Schloss Lupus Leoskarna's' Van de Weegbreetjes Dark Angels Bugadi's' DPVN.
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Duitse Pinscher Rasbeschrijving.
Het ras is vanwege zijn helle en schelle blaf geschikt als waakhond. Bovendien is het dier een uitstekende ratten en muizenvanger. De Duitse Pinscher heeft vrij veel beweging nodig. Algemeen: De Duitse Pinscher lijkt enigszins op een kleine Dobermann Pinscher.
links van Duitse Pinscher.
Links van de Duitse Pinscher. sorteren op land. Duitse Pinscher Vereniging Nederland. Maaike Tielemans Secretaris. p/a Damreesche Spoor 89. 3832 KS Leusden. Duitse Pinscher Vereniging Nederland. eMeneMs Duitse Pinschers. 5388 SP Nistelrode. Of The Silent Path. F T Leemeijer. Van de Beste Maatjes.
Duitse Pinscher Honden rassen Honden.
De Duitse Pinscher is waakhond en gezinshond. De Duitse Pinscher is vrolijk, zeer intelligent en slim, onverschrokken, groot uithoudingsvermogen en weerstand tegen ziekte, vriendelijk, speels, geduldig met kinderen, trouw aan zijn eigen gezin, waaks, niet kleinzerig, als er iets te stoeien valt staat hij vooraan.
http//duitsepinscherkennel.nl.:
Onze passie zijn onze honden, waar we veel mee gaan wandelen, fietsen, knuffelen, mee nemen naar de caravan enz. Voor ruim 35 jaar terug is onze liefde voor de pinscher begonnen. Dit waren eerst Dwergpinschers en in 2008 verwelkomden wij onze eerste Duitse Pinscher.
Duitse Pinscher Smølke katten en hondenvoer.
Rassentest Pinschers en Schnauzers Duitse Pinscher. Deze moedige honden zijn erg gehecht aan mensen en waakzaam over huis en haard. De pinscher is speels, houdt van gezelschap en is het liefst de hele dag bij zijn baas in de buurt.
De Duitse Pinscher vergeleken met soortgelijke rassen Da Pinschi Duitse Pinschers.
Sommigen proberen het wel te raden en noemen dan bijvoorbeeld een Dobermann puppy of Dwerg Pinscher. Een ander moment waarop het handig zou zijn om de kenmerken van de Duitse Pinscher en de verschillen met andere rassen te weten is wanneer een aspirant puppy eigenaar nog twijfelt tussen diverse soortgelijke rassen.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever