Zoeken naar duitse pinscher

duitse pinscher

Duitse pinscher Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse pinscher is een hond die afkomstig is uit Duitsland zoals zijn naam al doet vermoeden. De reuen zijn gemiddeld 50 cm groot en de teefjes wat kleiner.
Duitse Pinscher informatie over de Duitse Pinscher Royal Canin.
De Duitse Pinscher Pinscher werd in 1879 erkend en in 1895 werd een Pinscher club opgericht. De Duitse Pinscher komt minder voor dan de Dwergpinscher. Ras afkomst: Duitsland. Uiterlijke kenmerken van de Duitse Pinscher. Waakhond Duitse Pinscher, uitstekende rattenvanger. Het karakter van de Duitse Pinscher.
Duitse Pinscher.
Vergeet niet om de Duitse Pinscher mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: om te voorkomen dat hij zich ontwikkelt tot een eenpersoonshond, dient de Duitse Pinscher door het gehele gezin consequent te worden opgevoed. Welk hondenras past bij jou?
links van Duitse Pinscher.
Links van de Duitse Pinscher. sorteren op land. Duitse Pinscher Vereniging Nederland. Maaike Tielemans Secretaris. p/a Damreesche Spoor 89. 3832 KS Leusden. Duitse Pinscher Vereniging Nederland. eMeneMs Duitse Pinschers. 5388 SP Nistelrode. Of The Silent Path. F T Leemeijer. Van de Beste Maatjes.
De Duitse Pinscher vergeleken met soortgelijke rassen Da Pinschi Duitse Pinschers.
Sommigen proberen het wel te raden en noemen dan bijvoorbeeld een Dobermann puppy of Dwerg Pinscher. Een ander moment waarop het handig zou zijn om de kenmerken van de Duitse Pinscher en de verschillen met andere rassen te weten is wanneer een aspirant puppy eigenaar nog twijfelt tussen diverse soortgelijke rassen.
Hondenras: Duitse Pinscher Dier en Natuur: Huisdieren.
Naast de Dwerg Pinscher en de Dobermann Pinscher is er ook de minder bekende Duitse Pinscher. Dit is de middenslag Pinscher die qua bouw en vorm van de kop veel overeenkomsten toont met zijn collega Pinschers. Het is een vrolijke, zelfverzekerde hond wiens energieke optreden veel mensen op zal vallen.
Duitse Pinscher.
De schofthoogte van de Duitse Pinscher ligt tussen de 45 cm en 50 cm. Het gewicht ligt rond de 15 kg. Energiek temperament, opmerkzaam, goedmoedig, trouw. De rasvereniging; Duitse pinscher is bezig met de gezondheid van de Duitse Pinscher Vereniging Nederland.
van Rayland Duitse Pinschers.
Raad van Beheer Duitse Pinscher Vereniging NL De L'Ascherann' eMeneMs Duitse Pinschers Kelly's' Honk Proud Jewel Of The Silent Path Daisy's' Pride Duitse Pinschers von Cronestein Duitse Pinschers Of Bandits Farm Vom Schloss Lupus Leoskarna's' Van de Weegbreetjes Dark Angels DPVN.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever