Zoeken naar bordeaux dog

bordeaux dog

Red Beauty.
Altijd heeft deze Dog in dienst gestaan van de mens. Hij werd gebruikt voor de jacht op grof wild en de bewaking van het huis en hof. Door zijn bouw en moedig karakter werd hij zelfs ten tijde van Karel de Stoute ingezet als legerhond. Met de komst van moderne wapens werden de Bordeauxdoggen als legerhond overbodig. Het tijdperk van de door de adel georganiseerde dierengevechten brak aan. De Bordeauxdog werd ingezet om te vechten tegen beren, tijgers, en later stieren. Tijdens de eerste hondententoonstelling in Parijs in 1863 waren er 3 typen Bordeauxdoggen ingeschreven; het Toulouse type, het Parijse type, en het Bordeaux type. De huidige Bordeauxdog komt voort uit het Bordeaux type.
Bordeaux Dog rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
In 1888 werd het ras om meer schofthoogte te krijgen gekruist met de Mastiff. Soms worden Bordeaux Doggen geboren met een zwart masker die eigenlijk een terugslag zijn naar de Mastiff. De Bordeaux Dog heeft flinke beweging nodig, maar tegenwoordig zijn sommige Bordeaux Doggen helaas niet dusdanig sound gebouwd dat zij veel beweging aankunnen.
Bordeaux Dog Pedigree.
Als hij goed getraind en opgevoed wordt, is de Bordeaux Dog een goedmoedige reus. Hij houdt net als vele andere grote honden van menselijk gezelschap, maar door zijn overweldigende gestalte moet hij nauwlettend in de gaten gehouden worden als er kinderen of oudere mensen in de buurt zijn, om te voorkomen dat hij tegen ze opspringt.
Bordeaux Dog Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Op Facebook is er ook een bordeaux dog site actief ze verzorgen ook leuke wandelingen met allemaal bordeaux soms grappige dingen en verhalen van eigenaren van deze super honden ik weet waar ik over praat want mijn lobbes is mijn grootste vriend en lieveling.
Bordeaux Dog Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. PLAATS EEN REVIEW. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. miniatuur Bordeaux Dog zilvertin.
Bordeauxdog Honden Rasinformatie Omlet.
De bordeauxdog, of dogue de bordeaux, is een groot ras van het type mastiff en is afkomstig uit de Bordeaux-regio in Frankrijk. Dit type hond komt al voor sinds de veertiende eeuw, al is het ras zoals we dat nu kennen voor het eerst geïntroduceerd rond 1920.
BORDEAUX DOG Pro active.
BORDEAUX DOG PREMIUM JUNIOR/ADULT 15 kg. BORDEAUX DOG PREMIUM JUNIOR/ADULT. SPECIAAL VOOR DE BORDEAUX DOG VANAF 4 MAANDEN. Slechts 1 dierlijke eiwitbron toegevoegd Zalm De reden is dat er met 1 eiwitbron een veel lagere kans is op allergische eiwitreacties.
Het HondenForum Bekijk onderwerp bordeauxdog wordt niet oud?
Mijn zus wil namelijk erg graag een Duitse dog. Ik vind het ook schitterende honden, hoewel ik bij de Duitse Herder blijf hoor Maar wat me erg tegen houdt om ooit een Duitse Dog te nemen is dat ze in het algemeen niet ouder dan 10 jaar worden.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever