Resultaten voor bordeaux dog

bordeaux dog

BDD Spreekbeurt.
De dog staat om het algemeen bekend om zijn grote moed. Hij is eerlijk, moedig en blijft waardig zonder spoor van lafheid. Hij is standvastig en valt in de front aan. De dog is een eenling, want hij heeft de meute niet nodig.
Bordeaux Dog Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Bordeaux Dog. De Bordeaux Dog is qua uiterlijk een zeer stoere hond, maar door zijn zware bouw en onzorgvuldig fokken wordt hij gemiddeld niet ouder dan 55, jaar. In zijn relatief korte leven heeft de Bordeaux Dog bovendien een extreem grote kans op een flink aantal erfelijke aandoeningen die voornamelijk hun oorzaak vinden in de bouw.
Sterk vermagerde bordeauxdog in beslag genomen, eigenaar ontkent verwaarlozing Omroep Brabant.
Sterk vermagerde bordeauxdog in beslag genomen, eigenaar ontkent verwaarlozing. OUDENBOSCH De dierenpolitie heeft donderdagmiddag in Oudenbosch een zwaar verwaarloosde hond in beslag genomen. Het gaat om een sterk vermagerde bordeauxdog van een jaar oud. Tegen de eigenaar is een proces-verbaal opgemaakt.
Bordeaux dog De Nieuwe Hond.
De Bordeaux Dog heeft weinig vachtverzorging nodig. Als de Bordeaux Dog in de verharingsperiode zit kunt u met een rubberen massagehandschoen eenvoudig het dode en losse haar uit de vacht verwijderen. Wanneer het nodig mocht zijn, kunt u de gezichtsplooien en ooghoeken schoonmaken.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Aanschaf pup.
Na alles goed overwogen te hebben hebt u besloten een Bordeaux Dog pup aan te schaffen, nu begint voor u een heel leuke maar ook heel drukke periode. Natuurlijk wilt u dat uw hondje opgroeit tot een gezonde, prettige Bordeaux Dog.
priskimberhoeve.nl Bordeaux dog.
Rasstandaard van de Bordeaux dog. De Bordeaux-Dog is een mooie, sterk gelijnde kolos met een zeer sterk gespierd, harmonieus lichaam. Hij is tamelijk dicht bij de grond gebouwd, dat wil zeggen dat de afstand borstbeen grond gelijk of kleiner is dan de borsthoogte, van voren gezien en gemeten achter de elleboog.
Bordeauxdog Wikipedia.
Affenpinscher Aidi Anatolische herder Appenzeller sennenhond Argentijnse dog Berner sennenhond Bordeauxdog Boxer Broholmer Bullmastiff Ca de Bou Cane corso Cão da Serra da Estrela Cão de Castro Laboreiro Centraal-Aziatische owcharka Cimarrón Uruguayo Deens-Zweedse boerderijhond Dobermann Dogo Canario Duitse dog Duitse pinscher Dwergpinscher Dwergschnauzer Engelse buldog Entlebucher sennenhond Fila Brasileiro Grote Zwitserse sennenhond Hollandse smoushond Hovawart Kaukasische owcharka Kraki ovar Landseer ECT Leonberger Mastiff Mastín del Pirineo Mastín Español Mastino Napoletano Middenslagschnauzer Newfoundlander Oostenrijkse pinscher Pyrenese berghond Rafeiro do Alentejo Riesenschnauzer Rottweiler arplaninac Shar-pei Sint-bernard Tibetaanse mastiff Tornjak Tosa Zwarte Russische terriër. Zie de categorie Dogue de Bordeaux van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Puppyplaats.nl Bordeaux Dog pups aangeboden.
Hallo mijn naam is taira en ik ben een bordeaux dog / rottweiler samen met mijn vriendje pablo. Hallo mijn naam is taira en ik ben een bordeaux dog / rottweiler samen met mijn vriendje pablo een blue nose pittbul hebben wij op 6-4-2015 12 super mooie.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever