Zoeken naar chiuaua

chiuaua

Chihuahua Puppies, Langhaar pups Chihuahua pups te koop.
Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster. Chihuahua-kennel Circle of Life Beerseweg 19 5087 TP Diessen Telefoon: 065 32 26 203 Email: info@circleoflife-chihuahuas.nl Linkpartners. This function has been disabled for Chihuahua Puppies, Langhaar pups.
licg.nl Chihuahua.
Een Chihuahua is een hond, geen speelgoed of mode-accessoire. Laat u niet meeslepen door imago of populariteit maar neem alleen een Chihuahua als u daar voor de komende vijftien jaar bewust voor kiest. Download de huisdierenbijsluiter Chihuahua Wellicht ook interessant voor u.
Burenruzie: rondslingerende chihuahua en een buurvrouw onder de hondenpoep FunX.nl.
en zijn 70-jarige buurvrouw. De buurtjes worden beschuldigd van een aantal ernstige daden. Hou je vast, daar komen ze. De vrouw zou de chihuahua van de buurman door de lucht hebben geslingerd en S. zou als reactie de buurvrouw onder de hondenpoep hebben gesmeerd.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
De naam Chihuahua komt uit Mexico waar ook het ras oorspronkelijk vandaan komt. Chihuahua is een provincie in Mexico. Goed gesocialiseerd is de Chihuahua een geweldige kindervriend en lief naar alle mensen. Maar toch is het ook vaak een heel waaks hondje en zal flink van zich laten horen als het iemand niet vertrouwt.
Chihuahua Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Chihuahua. Een Chihuahua is een ras met een overdreven kleine bouw. Vanwege zijn zeer kleine kop is hij gevoelig voor het ontwikkelen van een waterhoofd en passen de hersenen vaak niet op een normale manier in de schedel, waardoor het ras vaak kampt met hoofdpijn.
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Ontdek welke voeding jouw Chihuahua verdient en probeer hondenvoer op maat voor jouw Chihuahua. Vraag hier je advies op maat aan! Je Chihuahua is gezond, toch?
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Chihuahua Pedigree.
De langharige Chihuahua moet een of twee keer per week goed geborsteld worden om zijn vacht gezond en schoon te houden. De kortharige Chihuahua heeft weinig of geen verzorging van de vacht nodig, afhankelijk van hoe vaak hij mee naar buiten genomen wordt.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever