Zoeken naar chiuaua

chiuaua

chihuahua: 14 Weetjes.
Wist je dat de Chihuahua niet goede tegen koude en vochtigheid kunnen? Wist je dat een Chihuahua 17 jaar oud kan worden? Wist je dat het ideale gewicht van een Chihuahua tussen 15, en 30, kilogram ligt? Wist je dat de Chihuahua naar een Mexicaanse staat is vernoemd?
Chihuahua Hondentrainingen.
De Chihuahua kan niet loswant, als hij een grootte hond zietgaat, hij er met een flinke grootte bek op af en dat vinden sommige honden niet leuk en de Chihuahua heeft niet het formaat dat je ze het, maar laat uitvechten.
Paris Hilton heeft nieuwe en allerkleinste chihuahua Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3.
Afgelopen maandag werd de schattige pup van 4 maanden oud bij Hilton afgeleverd. Een naam heeft ze nog niet voor het beestje. Ze twijfelt tussen DiamondBaby en LoveBug, zo schrijft ze op social media. Goedkoop was het hondje niet, Hilton moest 7200 euro betalen voor de chihuahua.
Ik ben aan het overwegen voor een chihuahua te kopen maar wat moet ik zeker weten? Overige dieren Bunnybunch Forums.
Lijkt dit een goede chihuahua? Zie op de site poupapetsde link de hond Noa en bekijk de rest ook aub een want ik wil echt zeker zijn ze kosten veel geld ik ben bereid om dat te betalen maar dan wil ik er zeker van zijn dat ik een kerngezonde chihuahua koop.
chihuahua Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: chihuahua DE chihuahua ES chihuahua FR. Definities in het Engels: Chihuahua 13x. Vertalingen chihuahua ENNL. Voorbeeldzinnen met chihuahua.

Pas tegen het einde van de 19e eeuw is de Chihuahua naar Europa gehaald. De Chihuahua dankt zijn naam aan de Mexicaanse provincie Chihuahua van waar hij door reizigers is weggevoerd naar de rest van de wereld. Volgens inheemse indiaanse stammen uit de pre-Columbiaanse tijd was de Chihuahua heilig.
Chihuahua Nederlands woordenboek Woorden.org.
De hoofdplaats van Chihuahua is Chihuahua, wat eveneens de hoofdstad van de deelstaat heeft. 2 hond De chihuahua is een van de kleinste honden ter wereld. Hij dankt zijn naam aan de Mexicaanse provincie Chihuahua waar het ras in 1850 werd ontdekt.
Uitspraak van chihuahua: Hoe wordt chihuahua uitgesproken in het Engels, Spaans, Nederlands, Portugees.
an old breed of tiny short-haired dog with protruding eyes from Mexico held to antedate Aztec civilization. Vertaling van chihuahua. chihuahua in andere talen. chihuahua uitspraak in Nederlands nl. Uitspraak van chihuahua Ingesproken door hertogh Vrouwelijk uit Nederland. 0 stemmen Goed Slecht.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever