Resultaten voor sheltie

sheltie

Puppy's' Sheltie x Keeshond.
Door zijn prettige maat, zijn rijke variatie in kleuren, zijn fraaie uiterlijk, maar meer nog door zijn heerlijk open karakter is de Sheltie een hond, die op velen een onvergetelijke indruk van s mensen beste vriend maakt. Ze houden er niet van door vreemden aangeraakt te worden, maar nemen zelf het initiatief tot toenadering.
Shetland Sheepdog Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Shetland Sheepdog, of Sheltie, is een hondenras. De Sheltie is afkomstig van de Shetland eilanden in het noordoosten van Schotland. De hond is een kruising van de collie, met de Groenlandse hond en de King Charles-spaniël.
Inhoud_home. Titel. Home.
Shelties Kayleigh v. from t Lady Maartenshuis. Lucia. Uitsluitend Yentl shelties Yedda van v. Verwacht. het Nesten. Engelse Foto's.' type. Links. E-mail. Shelties Kayleigh v. from t Lady Maartenshuis. Lucia. Uitsluitend Yentl shelties Yedda van v. het t Engelse Maartenshuis. Foto's.' type. Links. E-mail.
sheltiefriends.
Ik ben Lilith van Noort en woon samen met mijn man René en onze vier sheltie dames in het Limburgse dorpje Reuver. Samen hebben wij drie kinderen en drie prachtige kleinkinderen. In 1989 kochten wij onze eerste sheltie en raakte door hem meteen besmet met het sheltievirus.
Shetland Sheepdog Sheltie eigenaren gezocht. Bokt.nl.
Ik heb zelf een Sheltie, het is geen showhond oid met stamboom maar papa en mama zijn wel allebei Sheltie. Ik vind het echt heerlijke honden, ze zijn loyaal en baasgericht. En ook erg slim, met mijn Sheltie doe ik aan clickertraining, en vroeger heb ik een paar sprongetjes met hem gemaakt.
Sheltie.
Sheltie Definition of Sheltie by Merriam-Webster.
1: shetland pony. 2: shetland sheepdog. See sheltie defined for English-language learners. Recent Examples of sheltie from the Web. Truitt, a black and white sheltie, divides his time between Overlake, the Swedish Medical Center Issaquah Campus and several nursing homes on the Eastside.
Hondenrassen: Sheltie Shetland Sheepdog Dier en Natuur: Huisdieren.
In het begin van de 20ste eeuw werd de Sheltie gebruikt als herdershond om de schapen bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat de schapen uit de akkers van de boeren bleven. Tevens was de Sheltie een geschikte waakhond.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg