Zoeken naar sheltie

sheltie

Hondenrassen: Sheltie Shetland Sheepdog Dier en Natuur: Huisdieren.
In het begin van de 20ste eeuw werd de Sheltie gebruikt als herdershond om de schapen bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat de schapen uit de akkers van de boeren bleven. Tevens was de Sheltie een geschikte waakhond.
Shetland Sheepdog/Sheltie.
Socialisatie en opvoeding. Hoewel een Sheltie met recht een beginnershond mag worden genoemd, is er behoorlijk wat kennis over hondengedrag nodig om deze hond goed te socialiseren. Doordat de gemiddelde Sheltie een behoorlijk gevoelig karakter heeft, is het belangrijk dat de hond niet wordt blootgesteld aan ingrijpende ervaringen.
Sheltie 4 definities Encyclo.
A Abaca, plant; ook bekend als manila hennep Benjamin Abadiano, winnaar Magsaysay Award en Juan Abad, toneelschrijver Pacita Abad, kunstschilder Jose Abad Santos, opperrechter Filipijns hooggerechtshof Pedro Abad Santos, communistenleider en politicus en Frederico Abaya, revolutionair Abel, Filipijns materiaalsoort Nicanor Abelardo, muzi.
Shetland Sheepdog Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Shetland Sheepdog, of Sheltie, is een hondenras. De Sheltie is afkomstig van de Shetland eilanden in het noordoosten van Schotland. De hond is een kruising van de collie, met de Groenlandse hond en de King Charles-spaniël.
de sheltie T-nielerhof.jouwweb.nl.
pupje alizé 2014. Shelties van't' Nielerhof. Home de sheltie. kenmerken van een sheltie. De Sheltie is afkomstig van de Shetland eilanden in het noordoosten van Schotland. De hond is een kruising van de collie, met de Groenlandse hond en de King Charles-spaniël.
Sheltie Honden Page.
Popularitieit van de Sheltie. De Sheltie staat op dit moment op de 28e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Sheltie. Sheltie pup aanschaffen. De Nederlandse sheltie vereniging heeft een adviesprijs van 1000 Euro.
Informatie over de sheltie Sheltiekennel Lidani.
Wilt u echter met uw Sheltie naar tentoonstellingen gaan dan is het wel belangrijk dat de hond niet te klein of te groot is. Specifieke informatie over de rasstandaard vindt u in het Nederlands op de website van de Nederlandse Sheltie Vereniging.
Rasinformatie Sheltie MaxLuna.
De Sheltie kan het normaal gesproken goed met kinderen, soortgenoten en andere huisdieren vinden, maar staat wat afwachtend t.o.v. De Sheltie heeft een langharige vacht, lichtgoudkleurig tot mahoniekleurig, driekleur, bleu-merle, zwart-bruin, zwart-wit gepaard met witte borst, staart, bles benen en staartpunt.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg