Meer resultaten voor sheltie

sheltie

Shetland Sheepdog Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Shetland Sheepdog, of Sheltie, is een hondenras. De Sheltie is afkomstig van de Shetland eilanden in het noordoosten van Schotland. De hond is een kruising van de collie, met de Groenlandse hond en de King Charles-spaniƫl.
Sheltie Shetland Sheepdog Kalender 2018 KalenderWereld.nl.
Dit ras is ontstaan in de Schotse Shetland Islands, waar hun mooie pluizige vacht essentieel was voor hun werk als herdershonden in de stormachtige Noord-Atlantische wind. Andere internationale benamingen en bijnamen voor dit hondenras zijn: Shetland Collie, Dwarf Scotch Shepherd, Toonie dog of Sheltie, Miniatuur Collie of Mini-Sheltie genoemd.
Shetland Sheepdog/Sheltie.
Socialisatie en opvoeding. Hoewel een Sheltie met recht een beginnershond mag worden genoemd, is er behoorlijk wat kennis over hondengedrag nodig om deze hond goed te socialiseren. Doordat de gemiddelde Sheltie een behoorlijk gevoelig karakter heeft, is het belangrijk dat de hond niet wordt blootgesteld aan ingrijpende ervaringen.
Sheltie 4 definities Encyclo.
A Abaca, plant; ook bekend als manila hennep Benjamin Abadiano, winnaar Magsaysay Award en Juan Abad, toneelschrijver Pacita Abad, kunstschilder Jose Abad Santos, opperrechter Filipijns hooggerechtshof Pedro Abad Santos, communistenleider en politicus en Frederico Abaya, revolutionair Abel, Filipijns materiaalsoort Nicanor Abelardo, muzi.
Nederlandse Sheltie Vereniging, Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog, opgericht in 1939. Shelties in Europe, honderassen, Shetland Sheepdogs, Dogs, Dog Breeders, Shelties, Holland, Netherlands, Ned
Met de vele kleurenfotos is de Sheltie Shelter een clubblad om elk kwartaal naar uit te kijken. Om het werken met de Sheltie te stimuleren, heeft de Nederlandse Sheltie Vereniging op initiatief van ondergetekende de Sheltie-Award in het leven geroepen.
De Sheltie Du vert Pays.
Hij is erg waaks en kan erg luidruchtig laten weten als hij het ergens niet mee eens is. De Sheltie heeft een enorme will to please dat houdt in dat hij graag alles voor je wil doen om het je naar je zin te maken.
Shetland Sheepdog.
Gevoelig van aard, ongeschikt voor harde bejegening, hebben behoefte aan gezelschap. Shelties zijn waaks, en daarbij soms luidruchtig. De rasvereniging; Nederlandse Sheltie Vereniging is bezig met de gezondheid van de Shetland sheepdog. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Sheltiekennel Lightningwood Sheltiekennel Lightningwood.
Het gevolg hiervan is dat onze vriendenkring groter werd en wij meer informatie gingen verzamelen, een tweede Sheltie namen en onze hobby steeds meer tijd ging innemen. Vanaf november 2000 hebben we onze derde Sheltie en volgens planning zijn wij overgegaan tot verdere uitbreiding van onze hobby.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg