Resultaten voor hollandse herder

hollandse herder

Alles over de Hollandse Herdershond MaxLuna.
Daar komt nog bij dat de Hollandse Herder intelligent, braaf, trouw en waakzaam is en van uitdagingen houdt. De Hollandse Herder vindt het daarom ook geweldig om samen met zijn baas verschillende takken van de hondensport te beoefenen en het liefst zo afwisselend mogelijk.
Hollandse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Hollandse Herder is in zijn voorkomen somber van uiterlijk. Qua karakter is het een zelfstandige en trouwe hond die uitstekend functioneert binnen het gezin. Zonder opleiding kan de Hollandse Herder Langhaar een vurige verdediger van huis en haard zijn.
Hondenras Hollandse Herder heeft toekomst WUR.
Het ras blijkt nog steeds geschikt te zijn voor het hoeden van schapen. Daarbij valt op dat de Hollandse Herder de grenzen bewaakt van wegen en weidegronden door uit zichzelf en zonder verdere commandos, voornamelijk in draf, langs dit soort scheidslijnen heen en weer te lopen.
licg.nl Hollandse Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Hollandse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Hollandse Herdershond kortweg Hollandse Herder werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op verboden gebied graasden.
Hondenras: Hollandse Herdershond Dier en Natuur: Huisdieren.
De teef wordt tussen de 55 en 60 cm hoog en weegt ongeveer 23 kilo. De Hollandse Herder kan 3 soorten vacht hebben: kortharig zilver of goudgestroomd, ruwharig blauwgrijs, peper en zoutkleur, zilver of goudgestroomd en langharig zilver of goudgestroomd.
Actueel NHC.
De Hollandse Herder. DNA Kit bestellen. Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Nederlandse Herdershonden Club. Welkom op de website van de Nederlandse Herdershonden Club NHC. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbeheer, de AVG, van kracht. De AVG is de nieuwe Europese privacywet, die de oude Nederlandse privacywet vervangt.
Royal Canin Hollandse Herdershond Korthaar Producten.
Dit ras werd in de 19e eeuw in het zuiden van Nederland ontwikkeld door het kruisen van de Mechelse Herder met plaatselijke herdershonden. De verschillende variëteiten kortharig, langharig en ruwharig werden in de loop der jaren op hondententoonstellingen geïntroduceerd. Rasbeschrijving Hollandse Herdershond Korthaar.
Hollandse Herder.
De Hollandse Herder is een typisch werkhondenras. Ooit gefokt voor het hoeden van schapen en bewaken van de eigendommen van de baas, zien we de Hollandse Herder tegenwoordig als actieve huis en gezinshond en wordt hij tevens professioneel ingezet als politiehond, reddingshond, speurhond en zelfs als blindengeleidehond.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg