Zoeken naar hollandse herder

hollandse herder


Welkom op onze website over de Hollandse Herder! Wij zijn Elke Gilles, wij wonen met onze roedel honden in het mooie Schoten. Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar.
Hollandse herder definitie Encyclo.
De Hollandse Herder is een Nederlands hondenras, dat al in de 19e eeuw op honderden landschapsschilderijen, gravures en prentbriefkaarten te zien was. In vroegere eeuwen had men op het platteland bij de boeren en herders een veelzijdige hond nodig, die weinig eisen stelde en aangepast was aan het harde bestaan van die tijd. De Hollandse Herder beh.
Actueel NHC.
De Hollandse Herder. DNA Kit bestellen. Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Nederlandse Herdershonden Club. Welkom op de website van de Nederlandse Herdershonden Club NHC. WIJZIGINGEN OOGONDERZOEK RUWHAREN. Het oogonderzoek volgens ECVO dat voor een Ruwhaar verplicht is als ermee gefokt wordt, is per eind september veranderd.
Vereniging Voor de Hollandse Herder Facebook.
ad.nl By Michelle Sakkers. Vereniging Voor de Hollandse Herder shared Van Breezand's' Bravoure Hollandse Herder Korthaar s video. December 25, 2016 at 119am.: Posted by Van Breezand's' Bravoure Hollandse Herder Korthaar. Van Breezand's' Bravoure Hollandse Herder Korthaar. December 24, 2016 at 1016am.:
Rasbeschrijving.
Bent u echter bereid om tijd en aandacht in hem te investeren en geeft u hem duidelijk leiding dan hebt u aan de Hollandse Herder een betrouwbare en weinig eisende hond: gewoon een buitengewone hond! Over het algemeen is de Hollandse Herder een kindvriendelijke hond.
Hollandse herdershond OMyDog.
Ten opzichte van vreemden gedraagt de Hollandse Herdershond zich eerder afwachtend en afstandelijk. Dit ras houdt van lopen naast de fiets en onaangelijnd spelen en ravotten. Hollandse Herdershonden krijgen graag opdrachten en zullen met veel plezier apporteren of een behendigheidstraining volgen. Synoniemen: Hollandse Herder.
Hollandse Herdershond, korthaar.
De rasverenigingen; Nederlandse herdershonden Club en Vereniging voor de Hollandse Herder zijn bezig met de gezondheid van de Hollandse herdershond, korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. De Vereniging voor de Hollandse Herder stelt onderzoek naar Heupdysplasie verplicht.
De Hollander. De Hollandse Herders.
De Hollandse Herder is een alerte, beweeglijke hond die zeer gericht is op zijn mensen. Hij is gehoorzaam, maar legt daarbij een grote mate van zelfstandigheid aan de dag. Dit kan door sommigen voor eigenwijs doorgaan De Hollandse Herder mag niet snel ergens van onder de indruk zijn.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg