Meer resultaten voor friese stabij

friese stabij

Stabyhoun Friese Stabij Rashondenwijzer.
Bij de Stabyhoun, ook wel de Friese Stabij, een Nederlands ras, komt regelmatig elleboog en heupdysplasie voor. Ook komen de ernstige erfelijke aandoeningen epilepsie, PRA en een afwijking in het vatenstelsel tussen de longen en het hart persisterende ductus arteriosus botalli zo nu en dan voor bij dit ras.
Friese Stabij informatie over de Friese Stabij Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Friese Stabij fokker of kennel. Heb je al een Friese Stabij pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
De Friese Stabij was oorspronkelijk een hond die buiten leefde en voor een groot deel zijn eigen gang moest gaan. Hij waakte, hield het erf zelfstandig vrij van ongedierte, en ging daarnaast ook mee op jacht. Als jachthond hebben deze honden de taak om het wild te vinden en het door rechtstreeks contact op te stoten flushen, waarna de jager het kan schieten.
Friese Stabij MAX Vandaag.
De Friese stabij is een staande hond, dat wil zeggen dat hij met zijn neus in de wind het wild opzoekt. Eenmaal gevonden benadert de hond het zo dicht als mogelijk en geeft met zijn neus en houding de richting van het wild aan voor de jager.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Friese Stabij Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Friese Stabij. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Friese Stabij? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht?
bol.com About 165 Animals The stabyhoun 9789058211736 Books.
Bags Travel Luggage. Terug naar Nederlands. Stay cool Action books Building supply deals Sales Everything for your holiday. back to home page. Hobby, Home Garden. Over Dieren 165 De Friese stabij. Publisher: Welzo Media Prod. 4.6 of the 5. Ask a question.
Stabij Wikipedia.
Wel zijn er Zweedse, Deense, Finse, Noorse, Amerikaanse en Canadese rasverenigingen voor de Friese stabij. Anno 2010 zijn er ongeveer 3.500 originele stabijs met stamboom en worden er ieder jaar zo'n' 350 geboren. Close-up van een stabij. Het is een jachthond en ook een gezinshond.
Stabij: koppig als een echte Fries Landleven.
Stabij: koppig als een echte Fries. De Friese Stabij is een ideale gezinshond, die zo goed als vrij is van de erfelijke ziektes die bij menig ander ras voorkomen. Hij is echter wel zo koppig als een echte Fries. Voor Jolanda Bouwman is een Stabij de enige keuze voor haar Friese erf.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg