Meer resultaten voor anatolische herder

anatolische herder

Anatolische herder Wikipedia.
Affenpinscher Aidi Anatolische herder Appenzeller sennenhond Argentijnse dog Berner sennenhond Bordeauxdog Boxer Broholmer Bullmastiff Ca de Bou Cane corso Cão da Serra da Estrela Cão de Castro Laboreiro Centraal-Aziatische owcharka Cimarrón Uruguayo Deens-Zweedse boerderijhond Dobermann Dogo Canario Duitse dog Duitse pinscher Dwergpinscher Dwergschnauzer Engelse buldog Entlebucher sennenhond Fila Brasileiro Grote Zwitserse sennenhond Hollandse smoushond Hovawart Kaukasische owcharka Kraki ovar Landseer ECT Leonberger Mastiff Mastín del Pirineo Mastín Español Mastino Napoletano Middenslagschnauzer Newfoundlander Oostenrijkse pinscher Pyrenese berghond Rafeiro do Alentejo Riesenschnauzer Rottweiler arplaninac Shar-pei Sint-bernard Tibetaanse mastiff Tornjak Tosa Zwarte Russische terriër.
Verhuisdieren.
Ras: Kruising Anatolische Herder. Reden van herplaatsing: Overig. Omschrijving van het dier. Betsie is een schat van een hond van 45, jaar. Ze was 1 jaar oud toen ze werd herplaatst, omdat er geen tijd meer voor haar was. Betsie kreeg een goede plek in Leeuwarden, maar na de geboorte van 2 kinderen wordt de zorg voor honden en kinderen naast het werk te veel voor Betsie.
Anatolische Herdershond.
De rasvereniging; Vereniging van Herders en Berghonden uit Zuid en Oost-Europa en Azië is bezig met de gezondheid van de Anatolische herdershond. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie.
Anatolische Herdershond rasbeschrijving Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Anatolische Herdershond wordt ook wel Karabash, of door de Turken Kangal genoemd.Van de Anatolische Herder wordt gezegd dat deze zou afstammen van de oude Indiase honden.De Assyriërs gebruikten ze ongeveer 3000 jaar geleden voor de jacht op groot wild, en in de oorlogen tegen tegenstanders.Uit deze honden zou de Anatolische Herdershond zijn ontstaan zoals deze nu iseen; harde hond die bestand is tegen extreme klimaatschommelingen die variëren van 40 graden C in de zomer tot 40 graden C in de winter.In zijn vaderland wordt de hond gehouden bij schapen, als verdediger tegen roofwild en eventueel menselijke rovers.Markant is in deze dan ook de gedragswisseling die de honden tonen wanneer het donker wordt.Zijn zij overdag behoorlijk tolerant.
Anatolische Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Rasbeschrijving Anatolische Herder. De Anatolische herder stamt af van de Molossers van Epirus en is afkomstig van de Turkse en Aziatische vlakke hooglanden en gebergten. De Anatolische herder werd gebruikt om deschapen te hoeden en ze tegen roofdieren te beschermen wolven.
Dogs4life hondenforum: Onderwerp bekijken Anatolische Herder.
Geplaatst: Zo Jan 13, 2008 709: pm. De Anatolische Herder afkomstig uit Turkije is een oorspronkelijke berghond, gewend om s zomers en s winters buiten bij de kudde te verblijven en daar zelfstandig over te waken. Hij is rustig, zelfbewust en terughoudend.
Anatolische Herder Honden rassen Honden.
Beperkt opvoedbaar en daarom niet makkelijk te houden. De socialisatie eist vanaf zeer jeugdige leeftijd veel aandacht. Door zijn zelfstandige karakter is de Anatolische Herder niet altijd bereid commandos op te volgen. Grote, hoge en forse hond met een flink hoofd en dichte vacht.
Turkse politie vervangt Duitse herder door Anatolische herdershond Kangal De Jonge Turken.
Home Cultuur Turkse politie vervangt Duitse herder door Anatolische herdershond Kangal. Turkse politie vervangt Duitse herder door Anatolische herdershond Kangal. 27 augustus 2017. Turkse politietroepen zullen in de nabije toekomst Anatolische herdershonden Kangal inzetten, in plaats van de klassieke Duitse herder.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg