Op zoek naar anatolische herder?

anatolische herder

Anatolische Herder.
De Assyriers gebruikten hun honden, de Assyrische dog ongeveer 3000 jaar geleden voor jacht op groot wild maar ook werden deze honden ingezet in oorlogen tegen de vijand. Uit deze honden zou de Anatolische Herder zijn ontstaan zoals wij die nu kennen.
Anatolische herder Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Anatolische turkse herder pups te koopBeide, ouders aanwezig. Turkse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Turkse herds worden ook anatolische herders genoemd Onze uitzonderlijk. 11 december 2018 1250: Diest.
A-Z Dog Breeds: All about the Karabash and Anatolische Herder, Kangal Dog, Anatolian Shepherd, Akbash.
Vind alle informatie die u zoekt over de Karabash and Anatolische Herder. De Nederlandse rasvereniging en internationale Karabash and Anatolische Herder verenigingen, fokkers, algemene informatie over het ras, plaatjes en foto's, e-cards electronische kaarten, webrings, emailgroepen m.b.t. de Karabash and Anatolische Herder etc.
Dogs4life hondenforum: Onderwerp bekijken Anatolische Herder.
Geplaatst: Zo Jan 13, 2008 709: pm. De Anatolische Herder afkomstig uit Turkije is een oorspronkelijke berghond, gewend om s zomers en s winters buiten bij de kudde te verblijven en daar zelfstandig over te waken. Hij is rustig, zelfbewust en terughoudend.
Anatolische Herdershond rasbeschrijving Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Anatolische Herdershond wordt ook wel Karabash, of door de Turken Kangal genoemd.Van de Anatolische Herder wordt gezegd dat deze zou afstammen van de oude Indiase honden.De Assyriërs gebruikten ze ongeveer 3000 jaar geleden voor de jacht op groot wild, en in de oorlogen tegen tegenstanders.Uit deze honden zou de Anatolische Herdershond zijn ontstaan zoals deze nu iseen; harde hond die bestand is tegen extreme klimaatschommelingen die variëren van 40 graden C in de zomer tot 40 graden C in de winter.In zijn vaderland wordt de hond gehouden bij schapen, als verdediger tegen roofwild en eventueel menselijke rovers.Markant is in deze dan ook de gedragswisseling die de honden tonen wanneer het donker wordt.Zijn zij overdag behoorlijk tolerant.
Anatolische herder / Ras beschrijvingen / Algemene informatie Rsdrnederland.nl.
Een consequente opvoeding is verreist maar het moet wel liefdevol blijven. De Karabash of turkse herder of anatolische herder is zeker intelligent. Dus met de juiste opvoeding kan hij zeker het een en ander leren en zijn ze redelijk gehoorzaam.
Toch rassenlijst, stamboomhond gevrijwaard in maatregelen Van Dam Dogzine.
Het overkoepelend orgaan voor de kynologie, de Raad van Beheer, laat weten: De" uitzondering voor stamboomhonden doet recht aan de inspanningen die er door de Raad van Beheer, de rasverenigingen en de fokkers van een groot aantal rassen de afgelopen jaren zijn gedaan op het gebied van sociaal gedrag. De Raad van Beheer blijft voorstander van een breed niet-rasspecifiek beleid op basis van selectie op gedrag bij het fokken, een goede socialisatie van de pups, het kritisch bekijken van de juiste match tussen pup en toekomstige eigenaar door de fokker en verantwoord houderschap.
Hondenbench voor honden boven de 60 cm.
Bench voor Duitse Herder. Bench voor Duitse Staander. Bench voor Franse Bulldog. Bench voor Friese Stabij. Bench voor Golden Retriever. Bench voor Griffon Korthals. Bench voor Kleine Münsterländer. Bench voor Labradoodle. Bench voor Labrador. Bench voor Mechelse Herder. Bench voor Vizsla.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg