Zoeken naar anatolische herder

anatolische herder

A-Z Dog Breeds: All about the Karabash and Anatolische Herder, Kangal Dog, Anatolian Shepherd, Akbash.
Vind alle informatie die u zoekt over de Karabash and Anatolische Herder. De Nederlandse rasvereniging en internationale Karabash and Anatolische Herder verenigingen, fokkers, algemene informatie over het ras, plaatjes en foto's, e-cards electronische kaarten, webrings, emailgroepen m.b.t. de Karabash and Anatolische Herder etc.
Anatolische Herder.
Pinschers, Schnauzers, Molossers en Zwitserse Sennenhonden. De Anatolische herder stamt af van de Molossers van Epirus en is afkomstig van de Turkse en Aziatische vlakke hooglanden en gebergten. De Anatolische herder werd gebruikt om deschapen te hoeden en ze tegen roofdieren te beschermen wolven.
Anatolische Herdershond rasbeschrijving Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Anatolische Herdershond wordt ook wel Karabash, of door de Turken Kangal genoemd.Van de Anatolische Herder wordt gezegd dat deze zou afstammen van de oude Indiase honden.De Assyriƫrs gebruikten ze ongeveer 3000 jaar geleden voor de jacht op groot wild, en in de oorlogen tegen tegenstanders.Uit deze honden zou de Anatolische Herdershond zijn ontstaan zoals deze nu iseen; harde hond die bestand is tegen extreme klimaatschommelingen die variƫren van 40 graden C in de zomer tot 40 graden C in de winter.In zijn vaderland wordt de hond gehouden bij schapen, als verdediger tegen roofwild en eventueel menselijke rovers.Markant is in deze dan ook de gedragswisseling die de honden tonen wanneer het donker wordt.Zijn zij overdag behoorlijk tolerant.
Anatolische herder / Ras beschrijvingen / Algemene informatie Rsdrnederland.nl.
Een consequente opvoeding is verreist maar het moet wel liefdevol blijven. De Karabash of turkse herder of anatolische herder is zeker intelligent. Dus met de juiste opvoeding kan hij zeker het een en ander leren en zijn ze redelijk gehoorzaam.
Toch rassenlijst, stamboomhond gevrijwaard in maatregelen Van Dam Dogzine.
Ik vind het echter niet proportioneel om in alle gevallen over te gaan tot het doden van een hond die gebeten heeft, omdat dit geen rekening houdt met de mogelijkheid dat er ook situaties voorkomen waarin het dier getreiterd, mishandeld of opgehitst wordt.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
1 tot 3 jaar. Ik heb baas. Herdershonden Mechels, Duits, etc. Jonger dan 1 jaar. In t zonnetje. Herdershonden Mechels, Duits, etc. 4 tot 8 jaar. 1 tot 3 jaar. 4 tot 8 jaar. 1 tot 3 jaar. Herdershonden Mechels, Duits, etc.
Openbare groep Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL Facebook.
Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL. Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL. is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL.
Anatolische herders Youp en Pino Mogi Hondenfotografie.
Anatolische herders Youp en Pino. You are here: Home / kerst cadeaubon / Anatolische herders Youp en Pino. Turkse Herders Pino en Youp. Het was een prachtige koude novemberdag die we voor de fotosessie met Pino en Youp hadden uitgekozen.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg