Resultaten voor akita

akita

DE AKITA www.japanse-akitas.nl.
De Akita is het nationale ras van Japan, verwant van de kees en poolhonden en afkomstig uit de provincie Akita, waaraan hij zijn rasnaam dankt. Inu en Ken betekenen hond" in het Japans en daarom wordt het ras ook wel Akita Ken genoemd.
De relatie tussen Amsterdam en Akita Stichting Vrouwe van alle Volkeren, Amsterdam.
Toen Zr.Agnes Katsuko Sasagawa de eerste van de drie van Marias boodschappen ontving door het houten beeld van de Gezegende Moeder van Akita op 6 juli 1973, verscheen ook een engel aan haar en bad het gebed van De Vrouwe van alle Volkeren samen met Zr.Sasagawa.
Akitas of Hadjime-Yoshi Home.
American Akita Reuen. American Akita Teven. Fotoalbum Ons melkveebedrijf. Fotoalbum Op pad. Fotoalbum Onze honden. Fotoalbum Kenneldag 2013. Akitas of Hadjime Yoshi. TOONAANGEVEND IN HET FOKKEN VAN GEZONDE, BETROUWBARE EN KARAKTERVOLLE HONDEN. Hulk zoon geboren, puppie van Jackie X Hulk.
Akita Pedigree.
De Akita was ook bekend als de Odate hond genoemd naar de ruige bergstreek Odate in de prefectuur Akita, op het eiland Honshu in Japan. Aangezien de visserij altijd een belangrijke Japanse bedrijfstak is geweest, werd de Akita met zijn poten met zwemvliezen en dikke waterafstotende vacht al gauw het hulpje van de vissers.
Akita Hondencentrum.
De Akita heeft tijdens zijn bestaan al veel Ups en Downs gekend. Discussie tussen het Japanse en Amerikaanse type. Dit is ondertussen al vanaf 1 januari 2000 opgelost en zijn dan erkent door de FCI in twee rassen: de Akita Inu en Amerikaanse Akita.
AKITA RASBESCHRIJVING.
Dus Akita Inu betekent: hond uit de provincie Akita. De Akita is een oud hondenras, afkomstig van de noordelijke Japanse provincie Akita op het eiland Honshu. In de tijd van de Samoerai zou de Akita diens vaste metgezel geweest zijn.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst NOS.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst. Akita Raad van Beheer. Het is niet terecht dat de akita op de lijst met gevaarlijke honden staat. Dat zegt Irma Jansen van de vereniging voor Japanse rashonden Nippon Inu.
American Akita Honden Page.
De American Akita behoort tot de Rasgroep Spitsen" en oertypes." Geschiedenis van de American Akita. Het ras heeft dezelfde oorsprong als de Akita maar werd na de Tweede Wereldoorlog door fokkers in de Verenigde Staten naar eigen inzicht verder ontwikkeld.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg