Meer resultaten voor akita

akita

Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst NOS.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst. Akita Raad van Beheer. Het is niet terecht dat de akita op de lijst met gevaarlijke honden staat. Dat zegt Irma Jansen van de vereniging voor Japanse rashonden Nippon Inu.
Akita.
Het flinke formaat bleef behouden, voor het type ging men terug op de vanaf 1600 in Akita voorkomende Akita Matagis, die daar in gebruik was als jachthond. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
American Akita rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Een American Akita laat weinig van zich horen omdat hij van nature geen blaffer is, maar als hij van zich laat horen moet je er aandacht aan schenken en het onderzoeken. Onderschat ook nooit het beschermende instinct van de American Akita.
NIPPON INU raadt impulsieve aanschaf filmhond Akita af! Nippon Inu.
Een Akita wéét dat hij sterk is en het regelmatig winnen van opstootjes zal hem geen geliefde hond van de buurt maken. Naast het jachtinstinct is dit een reden waarom veel Akita eigenaren geen risico nemen en de hond dus aangelijnd houden.
Akita Inu Honden rassen Honden.
Nederlandse Vereniging voor Akita Inu's, opgericht op 1-1-1991. De vereniging behartigt de balngen van de volgende rassen: Akita, Shiba, Hokkaido, Kai, Kishu, Shikoku en American Akita. De Akita is een oud ras, afkomstig van het eiland Hnshu, gelegen in de noordelijke provincie Akita.
Akita Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Akita is een nobel en dominerend ras. De Akita is zeer intelligent, onbevreesd en spontaan en ze gedijen op menselijk gezelschap. Ze zijn zeer trouw aan hun familie en de mensen die ze kennen, maar zijn op hun hoede en afstandelijk voor vreemden.
Ras informatie Akita MaxLuna.
De Akita Inu houdt niet van spelen of apporteren maar heeft wel veel beweging nodig. Het beste is veel wandelen of fietsen. Af en toe borstelen is voor de Akita Inu voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
4 mooie en nu al stevige pups moeder is amerikaanse akita vader is kruising labrador en amerikaanse buldog het betreft 2 vrouwtjes en 2 mannetjes zijn nu 5 weken oud zwarte is vrouwtjegeresrveerd wit is vrouwtje zwart witte beide mannetjes pups worden om de 2 weken ontwormd en krijgen een chip en een.

Contacteer ons

akita
border collie pups te koop
tibetaans
friese stabij
hollandse herder
poedel
sheltie
anatolische herder
boxer hond
honden te koop limburg